Een douchedeur op maat, inclusief montage

Een douchedeur op maat is onderdeel van een uitgebreid scala aan glasproducten bij De Voordelige Groep. Maak hier gebruik van wanneer u de badkamer wilt laten verbouwen. Dan kunt u het beste naar de specialist op het gebied van glazen douchedeuren op maat gaan. Wanneer u de douchedeur op maat bij De Voordelige Groep bestelt, krijgt u de glazen deur compleet geleverd met scharnieren en een knop. Daarnaast heeft u keuzen uit het soort glas, namelijk mat glas, een coating of helder glas. Heeft u iets anders in gedachten? Dan kunt u dit met de specialisten bespreken, zij helpen u graag. Uw complete glazen douchedeur op maat wordt geleverd door heel Nederland en Vlaanderen.

Optioneel douchestrips toevoegen aan de douchedeur op maat

U kunt uw nieuwe douchedeur nog verder verbeteren door bijvoorbeeld douchestrips te (laten) monteren. Dat is zo gebeurd en het houdt de badkamer een stuk netter. Wel is het belangrijk dat de douchestrips goed worden bevestigd door middel van kit. Naast douchestrips kunt u ook kiezen voor inklapbare deuren of vouwdeurtjes in plaats van een normale douchedeur. Er zijn veel andere extra opties mogelijk op aanvraag zoals een gezandstraald gedeelte of bijvoorbeeld een ander soort glas. De specialisten van De Voordelige Groep vertellen u graag alle overige mogelijkheden over variaties wat betreft de douchedeur op maat.

Naast een douchedeur op maat ook glazen douchecabine op maat

Een glazen douchedeur geeft al een veel ruimtelijker gevoel in de badkamer. Kunt u nagaan wat het effect is als u de hele cabine van glas laat maken. Bij De Voordelige Groep heeft u keuze uit vijf opties wat betreft een douchecabine op maat. Naast douchecabines kunt u hier ook terecht voor allerlei andere glazenbewerkingen op maat. Het glas wat deze specialist gebruikt is van goede kwaliteit zodat het glas lang meegaat. Wanneer u uw douche renoveert wilt u er natuurlijk wel lang plezier van hebben. De douchedeur op maat bestelt u gemakkelijk online op de website van de specialist.