Marc-eting

Een ICT bedrijf uit Arnhem regelt onze ICT

Wij hebben laatst een ICT bedrijf uit Arnhem ingeschakeld om onze ICT in het bedrijf te hosten. Eerst deden we dit zelf door het volgen van bepaalde cursussen. Maar de inhoud daarvan waren niet heel goed en ook niet up-to-date. Daarom moesten we een professioneel bedrijf vinden die wist waar hij het over had, en dit ook voor ons kon blijven doen. Alleen dat bedrijf vinden was nog even een klus.

Een ICT bedrijf vinden dat uit Arnhem komt, die ons kon helpen

Een professioneel ICT bedrijf vinden in de omgeving van Arnhem was nog moeilijker dan we dachten. Er zijn vele ICT bedrijven in Arnhem waar we terecht konden. Tegenwoordig is de business van de ICT alleen maar omhoog aan het gaan, dus het aantal bedrijven ook. We hadden er al met meerdere bedrijven gesproken die ons eventueel konden helpen, alleen zij waren net niet genoeg ervaren om ons te helpen. Het is zo dat we het hele ICT gebeuren door een extern bedrijf laten doen, dus we moeten echt kijken wat onze beste optie is. Na een tijdje allerlei bedrijven gezien en gesproken te hebben, moesten we nu echt beter gaan selecteren naar wat voor soort bedrijf we wilden. Uiteindelijk door die specifieke selectie kwamen we op één bedrijf uit en dat bedrijf was Xantion.

Een groot succes

We konden op gesprek komen bij Xantion. Toen we daar aankwamen, werden we vriendelijk begroet. Het gesprek met hun ging soepel, we konden onze situatie vertellen en zij begrepen ons. Daarna konden we samen een overeenkomst sluiten dat zij eerst een paar weken bij ons proef zouden draaien, zodat we konden kijken of het ging werken. Die proefperiode ging zo goed, dat de ze meteen de klus hebben gegeven! Ons ICT is nog nooit zo goed geweest dan als nu.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Xantion? Dan kunt u terecht op de website van Xantion via www.xantion.nl voor meer informatie. Daar kunt u snel en makkelijk een offerte aanvragen die vrijblijvend zal zijn en kunt u daar ook hun contactgegevens vinden.