Marc-eting

Een sieraden display, waarom?

In een winkel zie je vaak een sieraden display waarop alle producten mooi gepresenteerd zijn, maar wist je dat je er ook een voor jezelf kunt kopen? Jazeker, sieraden displays zijn steeds vaker voorwerpen die gewone vrouwen in huis hebben. Waarom? Omdat een display vaak een hele makkelijke manier is om sieraden mee op te slaan, bovendien wordt het ook nog eens esthetisch gepresenteerd! Het voegt wat toe aan de slaapkamer, geeft een beetje hetzelfde gevoel van exclusiviteit die je bij een juwelier krijgt. Maar er zijn ook hele praktische voordelen bij het aanschaffen van een sieraden display.

De praktische voordelen

Iedereen kent wel de onhandigheid van sieradenkistjes wanneer ze eenmaal een beetje overvol beginnen te raken, iets waar je geen last van hebt met een sieraden display! Vaak ben je kostbare minuten kwijt in de ochtend aan het doorspitten van het kistje terwijl je op zoek bent naar de andere helft van de oorbel die je nu in je handen hebt. De kettingen liggen natuurlijk allemaal in de knoop, en alles ligt verder door elkaar. Als het ook al zo veel tijd kost om make-up op te doen in de ochtend, is het dan misschien handiger om helemaal geen sieraden op te doen. Toch is dat jammer, en een probleem dat makkelijk opgelost kan worden met een sieraden display. Het zorgt voor organisatie van alle sieraden, waardoor het makkelijker wordt om dingen in de ochtend uit te zoeken.

Nog meer van Nova!

Bij Nova zijn er ook een heleboel andere producten verkrijgbaar, zoals onze reisetuis! De meeste mensen denken er niet eens meer over na om sieraden mee te nemen op reis. De eerste reden is vaak omdat er altijd een risico is om ze kwijt te raken terwijl je weg bent, en de tweede reden is dat het lastig is om een handig tasje te vinden om ze in mee te nemen. Gelukkig is dit niet langer een probleem met onze reisetui! Hierin kan je heel makkelijk sieraden meenemen, ze raken minder snel kwijt en blijven gewoon veilig.