Marc-eting

Een verkoopwagen

Een verkoopwagen is dé beste manier om business te adverteren. Zeker wanneer het op maat gemaakt is voor uw bedrijf, weet je zeker dat klanten u zullen onthouden. Een verkoopwagen geeft namelijk uitstraling, en is het eerste aspect van een bedrijf wat ze zullen beoordelen wanneer ze op de markt rondlopen. Maar waar kan dat eigenlijk? Een verkoopwagen kunt u geheel naar uw eigen wens laten bouwen bij Innovan Trailers bv. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van gloednieuwe op maat gemaakte wagens voor onze klanten. Wij begrijpen dat het niet iets is wat u dagelijks doet, daarom kunt u op onze steun rekenen tijdens het gehele proces.

Op maat laten bouwen

Een verkoopwagen op maat laten bouwen is een heel proces, en wij kunnen het weten. Vanaf het begin kunt u op ons rekenen om goed advies te geven en u correct te begeleiden. Dit gebeurt via een vast aanspreekpunt, zo weet u precies wie u moet contacteren bij vragen of opmerkingen. Het begint allemaal met aan de ideeëntafel zitten met zijn allen. Hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn wat betreft de wagen, het uiterlijk en de functionaliteiten die aan de binnenkant zitten. Wij denken met u mee, en kunnen onze ruime kennis en marktervaring bieden om tot een ontwerp te komen waar we met zijn allen ontzettend trots op zijn.

Het resultaat

Het resultaat van het hele proces zal een verkoopwagen zijn die voldoet aan uw wensen, en bovenal uniek en op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Het voldoet aan alle veiligheidseisen, en zal een zekere klantentrekker zijn. De bouw wordt door ons zorgvuldig voorbereid, het begint met een gedetailleerde 3D tekening van de hele verkoopwagen, hierdoor krijgt u een goede indruk van het eindresultaat. Hier kunt u nog eventuele wijzigingen op doorgeven, we stemmen alles af, en de productie gaat van start. Het resultaat? Een prachtige verkoopwagen waar u trots op kunt zijn. Deze wordt op feestelijke wijze opgeleverd, en u kunt het direct mee aan de slag. Dat is waar Innovan Trailers naartoe streeft.