Marc-eting

G9 LED Verlichting voor dagelijks gebruik

Steeds meer mensen stappen van de oude Halogeen lampen af en kiezen voor G9 LED Verlichting. Een G9 LED past in dezelfde fitting als een G9 Halogeen lamp. Er zijn uiteraard wel verschillen tussen LED verlichting en Halogeen verlichting die op één verschil na in het voordeel uitpakken van het LED Verlichting gamma. Wat zijn de voordelen van G9 LED Verlichting in het dagelijks gebruik?

 

G9 LED Verlichting verbruikt minder stroom

Het stroomverbruik van LED Verlichting is voor veel mensen de voornaamste reden om te huidige Halogeen lampen te vervangen met een energie efficiënte G9 LED dimbaar variant. Een 28 Watt Halogeen lamp komt overeen met een G9 LED lamp van slechts 3 Watt. Dat levert dus een grote stroombesparing op.

G9 LED Verlichting gaat langer mee

Wanneer Halogeen spots worden gebruikt bij displays of andere vormen van verlichting die lange tijd aan staan wordt de duurzaamheid van LED Verlichting snel helder. LED lampen kunnen wel tien maal langer meegaan dan Halogeen lampen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, het spaart ook tijd en moeite uit bij het vervangen van kapotte lampen. Zeker wanneer de spots op een onpraktische plek geplaatst zijn zullen G9 LED lamp veel gunstiger zijn.

G9 LED verlichting is in vele vormen leverbaar

Bij LED verlichting kun je kiezen uit witte of gekleurde lampen, wel of niet te dimmen en in verschillende vormen van helderheid. Die laatste wordt uitgedrukt in Kelvin, hoe hoger dit aantal hoe meer het licht lijkt op daglicht. Minder Kelvin geeft een warmere gloed.

 

Het loont zich om over te stappen van Halogeen verlichting naar G9 LED Verlichting.

https://www.leds-depot.be/