Marc-eting

LED GU10 SPOTS

LED GU10 spots zijn vervaardigt met dioden die licht afgeven en worden meer en meer gebruikt in toepassingen waar energie kosten moeten dalen. LED’s zijn schokbestendig en vochtbestendig, als gevolg van een hars laag, dit soort lampen zijn werelden uit de buurt van gewone. In tegenstelling tot een filament-eenheid, maakt deze technolie slechts gebruik van een gedeelte van de stroom van zijn voorganger de gloeidraad. Er is veel waardering voor een standaard levensduur van 50.000 uur. Aan het einde van deze periode, zal de eenheid zowat 30% van zijn lichtsterkte verloren hebben.

De huidige vervanging voor het gebruik in halogeen-componenten is de GU10 LED spots, een eenheid dat u gemakkelijk kunt vervangen door de minder energie betrouwbare halogeenlampen of TL (CFL compacte) door het gewoon te vervangen in de armatuur. Vervaardigd van slagvast en kwikvrije kunststof, zullen deze gloednieuwe lampjes zeker niet moeiteloos breken. Terwijl ze niet zo een groot een gebied als een halogeen lamp doen opfleuren, kan het een gestuurde stroom van verlichting afgeven. De GU10 LED spots worden gebundeld voor gebruik in grotere kamers. Afzonderlijk, zijn deze energie spaarders optimaal voor markeren van kunst of staan bij in het maken van een zachte achtergrond verlichting. Ze worden in tinten van zacht wit tot helderwit en in aantrekkelijke kleurenschema’s voor accenten aangeboden. Een natuurlijke vervanger voor deze achterhaalde eenheden in uw moderne verlichting, blijven ze koel, zodat ze echt moeiteloos kunne vervangen worden, moet met behulp van GU10 led spots 5W lamp levert u gewoon meer helderheid dan een 30 watt halogeen lamp.

Hun prijs is aanzienlijk hoger dan CPLs, halogenen en filamenten. Toch, als je bedenkt dat hun levensverwachting vele malen hoger ligt dan dat van andere producten, u zal vinden dat deze eenheden meer dan zichzelf terugbetalen in een korte tijdsspanne.

http://www.leds-depot.nl/