Marc-eting

LED STRIP VERLICHTING

LED strip verlichting is een eindeloze bron voor interieur en ontwerp ideeën vanwege hun brede waaier van toepassing. Hoewel touw lichten al bestonden met gloeilampen, kunnen hun gebruik en functies nauwelijks worden vergeleken met LEDs. Terwijl touw lichten uitsluitend voor decoratie zijn en een 360 stralingshoek hebben zodat zij hun hele omgeving kunnen verlichten kunnen LED strips evengoed worden gebruikt voor deze taak.

Naast de talloze voordelen van LED verlichting zichzelf, zoals extreem laag energieverbruik, zeer lange levensduur, eco-vriendelijkheid, duurzaamheid en de lage onderhoudskosten, zijn LED strip verlichting beschikbaar met dergelijke lumen die zelfs een 60W halogeen licht kan vervangen. Dit brengt ons naar de twee categorieën van LED strip verlichting: ultra heldere strip verlichting voor taakverlichting en LED-verlichting voor decoratie.

LED strips voor een taak of sterke lokale verlichting zijn de perfecte vervanger voor LED TL buizen. LED strips zijn nu ook beschikbaar in buis vormen, maar als u een bestaande LED TL buis vervangt, maar u zou liever de bron van licht verbergen, hebt u het ideale antwoord gevonden. Strip verlichting – in tegenstelling tot LED TL buizen – kunnen ook worden verduisterd, en de lichtstraal die voortvloeien uit de bron kan worden versterkt door het plaatsen van meerdere lijnen naast elkaar. Een goede truc is het gebruik van kleinere stukken van strip lichten naast elkaar geplaatst. Taak licht LED strips worden vaak gebruikt in keukens voor verhelderende aanrechtbladen. Strip verlichting zijn grote bronnen van elk extra licht, in de buurt van de tabel of zelfs binnen het bereik van kinderen. Vanuit een oogpunt van veiligheid zijn de strips ideaal omdat ze op laagspanning werken, en zij ook verkrijgbaar zijn met een omhulsel van siliconen en een door hoge IP-rating, hen te beschermen tegen het water.

Dimbare taakverlichting is wenselijk op verschillende. Hier zijn een paar plaatsen waar het gebruik ervan een typisch voorbeeld is: randen van meubels, achter bepaalde stukken van meubilair, binnen een kast met planken, rond spiegels (zelfs in de badkamer, waar de lichten een hoge IP-rating vereisen), lichtdoorlatend langs trappen of hellingen van trappen, enz. Het goed gebruik van licht in het interieur kan wonderen doen in een appartement zoals het verruimt ruimten, of met een goede focus van licht in een grote ruimte, maakt het gezelliger. Strip verlichting zijn ook ideale accent verlichtingsoplossingen overal in huis. Ze worden meestal toegepast in de keuken, geplaatst achter kasten of op het aanrecht.

http://www.leds-depot.be/