Marc-eting

Score = Online marketing advies

Score is een bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met online marketing advies. Hun hoofdzetel bevindt zich in Turnhout. Het bedrijf doet enkel aan online marketing consulting en online marketing advies voor bedrijven waar ze wel degelijk ook zelf een goed gevoel bij hebben. Score is niet zomaar een online marketing consulting bedrijf, ze hebben een heel specifieke aanpak waar bewust voor gekozen geweest is. Zo wordt er wordt gekozen voor organisaties met een bepaalde ziel en missie en waarbij in combinatie met de expertise van Score werkelijk voorwaartse stappen gemaakt kunnen worden. Organisaties die niet de menigte volgen, maar op één of andere manier anders zijn of denken, trekken sneller de aandacht van dit bedrijf. Een ander belangrijk aspect is de connectie tussen opdrachtgever en Score.

U hoort het al, Score is vrij kieskeurig wat betreft het aangaan van een samenwerking. Ze vertrekken dan ook vanuit het standpunt dat ze er iets aan moeten verdienen, liefst op een aangename manier. Deze aanpak is non-conformistisch en blijkt de bedoeling te zijn van het bedrijf. Door net samen te werken met bedrijven waarmee ze een “klik” hebben, worden betere resultaten geboekt op zowel de korte als lange termijn.

Score maakt bij het geven van advies gebruik van de Gipic-methodiek, die ervoor zorgt dat opportuniteiten ontdekt worden en tevens ook benut worden. Deze methode bestaat uit vijf verschillende stappen, die tot doel hebben te bepalen waar een online marketingproject zich bevindt in het stappenplan. De methode laat Score toe om efficiënt te werken.

U vraagt zich wellicht af wat de methode inhoudt en vanwaar die rare naam komt. Wel, elke letter staat voor een stap in het proces. Zo staat de ‘G’ voor het gesprek. Een eerste gesprek of contact is bepalend voor verdere samenwerking. Men verzamelt informatie over de opdrachtgever en wat er verwacht wordt van Score. Wanneer dit gesprek positief is en men van mening is dat een samenwerking goed zou uitdraaien, wordt informatie gegeven omtrent de kosten die de opdrachtgever zal moeten dragen voor de geleverde diensten.

De volgende stap is de inventarisatie, vandaar dat de tweede letter een ‘I’ is. In deze fase wordt geanalyseerd wat de opdrachtgever als doel voor ogen heeft. Op basis hiervan wordt een rapport opgesteld, hetwelk gebaseerd is op een vast bedrag.

De ‘P’ staat voor de derde fase, die van het plan van aanpak. Dit plan wordt opgesteld op basis van het rapport uit de vorige stap. Dit plan bevat vereisten om tot de gewenste doelen te komen. Ook dit wordt opgemaakt op basis van een vast bedrag.

De voorlaatste stap is de ‘I’mplementatie. Dit omvat het uitvoeren van de nodige stappen. De taak van de consultant is hierbij om de verschillende betrokken partijen zo goed mogelijk met elkaar te laten samenwerken.

Ten slotte de laatste stap van de Gipic-techniek, de continueringsfase. Men bevindt zich in deze stap wanneer de online marketing resultaten oplevert. In deze fase kan de online marketing bijgestuurd worden aan de hand van nieuwe opportuniteiten en trends.

Bij Score is het eindproduct, online leadgeneratie, gebaseerd op pull-marketing en geen push-marketing. Bij pull-marketing gaat de klant zelf aanwijzingen geven dat hij uw dienst of product wenst te kopen. Bij push-marketing gaat het bedrijf de klant eerder ‘pushen’ het product te kopen.

Score verzekert dat de samenwerking exclusief is qua expertise en kennis. Dit wil met andere woorden zeggen dat er niet wordt samengewerkt met concurrenten zolang de samenwerking met de betrokken organisatie aan de gang is. Score probeert de betrokken organisatie een vooraanstaande positie in zijn marktsegment te bezorgen en helpt ook bij het behouden en versterken ervan.

 

 

 

 

 

 

https://www.score-worldwide.com/online-marketing-advies