Varieer erop los met eendenborst bij de online slager

Van eendenborst tot aan lamsvlees, wanneer het een exotische achtergrond heeft smaakt het vaak een stuk lekkerder. En wist u dat daar een verdomd goede uitleg van is? Neem nu lamsvlees. Waarom zou lamsvlees uit Nieuw-Zeeland lekkerder zijn dan lamsvlees van Nederlandse bodem? Dat komt vooral omdat de schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Eendenborst, heeft u dat al een keer geproeft? Wel? En wat vond u ervan? De kans is groot dat u er enorm van heeft genoten. En indien dat zo is, hoeft u de rest van deze tekst niet meer te lezen en kunt u meteen uw bestelling plaatsen bij Beef&Steak. U weet dan allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?

Vetarm lamsvlees bij de online slager, want op uw lijn letten kan ook gewoon lekker zijn!

Voor u het weet is het weer zomer. Wilt u, net zoals veel andere Nederlanders, nog een paar kilo’s kwijtraken voor het strandseizoen weer begonnen is? Weet dan dat u heus niet alleen maar kip en magere vis hoeft te eten. Prima natuurlijk, maar er is nog zoveel meer! Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees uit het exclusief assortiment van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!