Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

4 redenen voor het gebruik van dozen op maat

Dozen op maat zijn belangrijk voor elk bedrijf dat regelmatig producten vervoert. Bent u op zoek naar manieren om geld te besparen en uw producten efficiënter en effectiever op de markt te brengen? Hier zijn 4 redenen waarom u een op maat gemaakte doos zou moeten gebruiken.

  • Dozen op maat besparen u geld

Door de aankoop van dozen op maat heeft u de mogelijkheid om het exacte formaat doos voor uw product te kiezen. Een perfect formaat doos bespaart u geld omdat u niet betaalt voor een die te groot is (het kopen van extra materiaal), maar zal u ook helpen besparen op de vulling zoals bubbeltjesfolie, opvulchips of sizzlepak. Een doos van de juiste maat heeft niet zoveel opvulmateriaal nodig om het product veilig te vervoeren.

  • Naamsbekendheid opbouwen

Denk aan alle mensen met wie uw doos in aanraking komt. Het is moeilijk om daar een berekening op los te laten. Met een doos op maat kunt u de onbedrukte ruimte aan de zijkant van uw dozen gebruiken om uw bedrijf en uw product naamsbekendheid te geven. Gebruik de zijkanten van die vakjes en print uw bedrijfsnaam en logo of een slogan die uw bedrijf gebruikt. Hoe meer mensen uw bedrijfsnaam en logo zien, hoe meer uw bedrijf vertrouwt zal raken bij potentiële klanten. Een gemiste kans bij een effen bruine doos.

  • Informeer uw klant

Met een op maat gemaakte doos heeft u ook een geweldige tool in handen om uw klant te informeren over hoe ze contact met u kunnen opnemen, of opnieuw bestellen, of uw website te bezoeken. Kartonnen dozen worden over het algemeen ook geregeld opnieuw gebruikt. Steeds weer opnieuw worden nieuwe en uw huidige klanten dan geïnformeerd.

  • Effectieve marketing tactiek

Op maat gemaakte dozen mét opdruk is een goedkope manier om reclame te maken. Traditionele reclame is vrij duur. Er zijn extra kosten verbonden aan het maken van een drukplaat, maar u kunt deze platen onbeperkt gebruiken om uw logo en bedrijfsnaam of wat u maar wilt op uw dozen te zetten. Die initiële marketing investering is zo klein in vergelijking met veel marketing campagnes die een veel kleiner bereik zullen hebben dan een aangepaste doos.

Voor meer informatie neemt u gerust geheel vrijblijvend contact op met de Dozenhal.