Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Altijd weten waar je pakketje of auto is

Als ondernemer ben je natuurlijk zuinig op je bezittingen, wagenpark en eventuele producten die per post worden verzonden. Daarom is het wel zo geruststellend ieder moment van de dag te kunnen zien waar het geen zich bevind. Speciaal hiervoor zij er speciale gps trackers ontwikkeld. Deze kunnen voor zowel personen en goederen als voor auto’s en bedrijfswagens worden gebruikt.

De gps-tracker kan voor twee verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo is er een gps tracker die wordt ingezet voor personen en kostbare zendingen. Door dat de tracker klein is van formaat is deze vaak onopvallend en makkelijk mee te nemen. Met de SOS-knop kan direct een alarm- of noodsignaal worden uitgezonden naar mobile telefoons en e-mailadressen. De protable tracker is daarom ideaal voor werknemers en zendingen die in of langs risicogebieden komen of werkzaam zijn. De gps trackers zijn tot op 5 meter nauwkeurig en word ieder 2 minuten of 30 seconden bijgewerkt. Zo kan je met een gerust gevoel een kostbare zending langs probleemgebieden sturen.

Ook zijn er gps trackers die gemonteerd kunnen worden in auto’s en bedrijfswagens. Een herkenbaar voorbeeld is bijvoorbeeld de auto’s van Post NL. De meeste pakketzendingen kunnen namelijk gevolgd worden en zo kan de ontvanger ongeveer weten wanneer hij of zij het pakketje kan ontvangen. Deze trackers zijn specifiek ontwikkeld voor routeregistratie en plaatsbepaling van een gemotoriseerd voertuig en is daarom geschikt voor ieder wagenpark. De tracker kan tot iedere minuut zijn locatie bepalen en stuurt daarnaast in bochten een coördinaat. Hierdoor zal deze tracker altijd een mooie vloeiende route weergeven op de kaart. Deze gps tracker wired wordt veel ingezet in transport en logistiek, maar ook voor verhuur, shortlease, personenvervoer en in de bouw en installatietechniek.

De trackers geven dekking in meer dan 85 landen op verschillende netwerken. Voor het buitenland hoeft dus niet extra betaald te worden. Deze gps systemen geeft dekking in geheel Europa en ver daarbuiten. Een extra voordeel van de tracker die gemonteerd word aan gemotoriseerde voertuigen is dat het geen batterij heeft, en dus altijd mee gaat zolang de accu van de wagen het doet. Het andere systeem dat met kostbare zendingen mee gaat heeft een batterij duur van ongeveer 14 uur.

<a href=”http://www.mygpstracker.nl” target=”_blank”>http://www.mygpstracker.nl