Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bedrijfsfilm laten maken

Bij http://www.companyfilms.nl kunt u een bedrijfsfilm laten maken. Maar wat is nu precies een bedrijfsfilm, en waarom zou een bedrijf een bedrijfsvideo laten maken?

Een bedrijf video van http://www.companyfilms.nl is het visitekaartje voor uw bedrijf.

In deze video krijgt de bezoeker of klant een indruk wat er bij uw bedrijf gebeurt, en wat hier wordt gemaakt. Denk aan producten of diensten die in beeld gebracht kunnen worden. Over het algemeen is bekend dat een persoon liever een filmpje bekijkt dan een lange tekst leest. Dit geldt voor zowel online, zoals social media, als voor televisie en krant. Op facebook is bijvoorbeeld het live streamen erg populair, en het videobellen is ook in opkomst. Bij Companyfilms kunnen ze uw bedrijf goed in beeld brengen.

 

Zo heeft http://www.companyfilms.nl veel ervaring op kunnen doen bij bedrijven die ook om een bedrijfsfilm hebben gevraagd. Er wordt bij het bedrijf op locatie gefilmd, de mooiste shots worden hier geschoten en later bewerkt en gemonteerd in de studio. Deze bedrijfsfilm wilt u aan alle klanten en potentiele nieuwe klanten laten zien. Een goed script is een van de belangrijkste punten bij het maken van een bedrijfsfilm. Dit wordt in goed overleg met de klant besproken. Het is belangrijk dat de positieve kanten van het bedrijf naar voren komen. Uw unique selling point moet goed in beeld worden gebracht, dit is echter de reden waarom een consument of klant voor uw bedrijf kiest. Het script wordt besproken en waar nodig bijgeschaafd. Wanneer dit akkoord is gaat Companyfilms met professioneel apparatuur de scenes schieten.

Daarnaast zal uw video online komen te staan, dit zorgt voor veel nieuw verkeer naar uw website.

De video is een super middel om het bedrijf op de kaart te zetten. Deze video is voor u natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf, en wij begrijpen dat u wilt dat zo veel mogelijk mensen deze video te zien krijgen. Het materiaal kan ook online verspreid worden op bijvoorbeeld YouTube of uw eigen website. Een bedrijfsfilm laten maken is goed voor uw bedrijf.