Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Beveiligde opslagruimte in Utrecht

Bent u op zoek naar een beveiligde opslagruimte in Utrecht? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Opslagman begrijpt als geen ander dat het proces van verhuizen enorm stressvol kan zijn. Daarom willen zij de klus voor u verlichten door een ruimte aan te bieden waar u tijdelijk of voor een langere tijd uw goederen kunt opslaan. Geen gedoe maar gewoon simpel en veilig. Elke ruimte is beveiligd en alleen te openen met de persoonlijke toegangscode die U online hebt gekregen na het aanvragen van de box op de website van Opslagman. Na het aanvragen kunt u al direct alles online beheren en heeft u direct toegang tot uw persoonlijke box.

Is mijn opslagruimte in Utrecht verzekerd?

Uw opslagruimte in Utrecht is helaas niet verzekerd. Dit is een veelgestelde vraag. U bent zelf verantwoordelijk voor alle spullen die in de box staan opgeslagen. Als er een diefstal of brand is geweest, is Opslagruimte daar niet aansprakelijk voor. Als u wel uw spullen wilt verzekeren, moet u zelf hiervoor een verzekering aanvragen. Wel is het een van de veiligste manieren om uw spullen op te slaan maar Opslagman kan natuurlijk niet garanderen dat diefstal of brand nooit voorkomt.

Hoe zijn de ruimtes beveiligd?

De ruimtes zijn onder andere beveiligd met camera’s die zijn opgehangen door Opslagman zelf. Zo wordt er altijd in de gaten gehouden wie er in de buurt van de ruimtes komen en kunnen er beelden teruggekeken worden in geval van vernieling en diefstal. Elke huurder kan tussen 6 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds de box bezoeken met de persoonlijke toegangscode die hij of zij heeft ontvangen na het aanvragen van de box. U kunt alleen deze tijden de ruimte bezoeken zodat er overzicht blijft over wie wel en niet iets te zoeken hebben op het terrein.

Alle ruimtes zijn ook voorzien van een slot. Dit is verplicht bij Opslagman. U kunt ervoor kiezen om een slot bij Opslagman aan te schaffen maar het is ook toegestaan om zelf een slot mee te nemen naar uw box. Dit slot is verplicht zodat de kans zo klein mogelijk blijft dat er diefstal of vernieling plaats zal vinden.