Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bovenaan in Google | Hoog in Google komen?

Bovenaan in Google

Wilt u uw concurrentie voorbij en bovenaan in Google belanden? Schakel ons online marketing bureau in en wij hebben een expert die u kan helpen. Er zijn gigantisch veel bezoekers op het internet, deze kunt u gemakkelijk bereiken door een plaats bovenaan de zoekresultaten in Google te bekleden.

Een stroom van internetverkeer krijgen op uw webpagina’s is niet het einddoel. Deze bezoekers zijn immers nog geen klanten. Hiervoor heeft u een conversie specialist nodig. Deze bouwt de inhoud (content) van uw website of webshop op zo’n manier dat het aanspoort tot handelen. Lees verder om te weten te komen hoe u bovenaan in Google kunt belanden.

Bovenaan in Google – de manieren

Bovenaan in Google verschijnen kan op meerdere manieren. Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding zijn grote spelers hierin.

SEO is een langzame, doch duurzame manier van online marketing. Een expert kan middels content uw website op zoekwoorden laten scoren die door het algoritme van de zoekmachine wordt gewaardeerd.

SEA is een betaalde variant van internet marketing, u betaalt het zoekmachine bedrijf een vastgesteld bedrag per keer dat iemand op uw link, welke bovenaan Google is vastgezet, klikt.

Linkbuilding is het zoeken naar geschikte plaatsen om autoriteit van te krijgen. Een link stuurt een gedeelte van de waarde (autoriteit) van de website door. Wanneer u genoeg van deze relevante links accumuleert, stijgen uw internetpagina’s.

Een specialist in internet marketing kan u met ieder van deze methodes helpen om een plek bovenaan in Google te veroveren.

Wat sluit het beste aan bij mijn bedrijf?

Nu u een globaal overzicht heeft hoe u bovenaan in Google kunt komen rijst er de volgende vraag: wat sluit het beste aan bij mijn bedrijf? Om hier invulling aan te geven moet u eerst bepalen wat u per maand kwijt kunt voor een campagne. Ook is het van belang op wat voor een schaal u vindbaar wilt worden op het web.

Bespreek met een deskundige wat er voor nodig is om succes te behalen op het internet. Laat uw doelgroep analyseren door een professional met tools. U kunt voor vrijblijvend advies terecht bij ons online marketing bureau om de vraag “Wat sluit het beste aan bij mijn bedrijf?” te beantwoorden. Wij gaan graag een samenwerking aan om bovenaan in Google te komen.