Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Dakbedekking en gevelwerk

Dakbedekking en gevelwerk is belangrijk om veilig en droog te zitten, maar ook om een goede uitstraling mee te geven aan de omgeving. De kwaliteiten van een professioneel dakdekker zijn daarbij onmisbaar. Maak gebruik van de vele dakservices en diensten van Dakster Dakbedekking. De ervaren medewerkers van ons zorgen altijd voor een mooi en voldoenend resultaat.

Hebt u dus een klus voor ons, hetzij een dakreparatie vanwege een storm die heeft gewoed, hetzij een dakrenovatie, omdat u graag van topkwaliteit houdt, dan kunt u in contact met ons komen middels onze website of via de telefoon. Er is altijd een dakdekker bereid om u te woord te staan.

Een mooie voorgevel is het halve werk

Een mooie voorgevel is het belangrijk wanneer u graag een goede indruk wilt maken op uw gasten. Dakster Dakbedekking kan daar met zijn kwaliteiten zeer zeker voor zorgen. We leveren uitstekend dakwerk waarmee u uw dek- en kroonlijsten kunt laten renoveren, maar ook ambachtelijk lood- en zinkwerk om de gevel helemaal af te maken. Wie wil dat nu niet? Maak daarom gauw een afspraak met een van onze dakspecialisten die perfect werk kunnen afleveren. Daarmee maakt u bij iedereen een diepe indruk. Wilt u ook vakmanschap voor uw woning? Bel ons dan gerust.

Diverse daktoepassingen

Dakster Dakbedekking biedt nog diverse daktoepassingen. Zo kunt u zonnepanelen laten plaatsen wanneer u voor een duurzaam energiezuinig huis kiest. En verder kunt u een speciaal dak ontwikkelen met groen en natuur. Dit is erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Men noemt deze daktoepassing ook wel een eco dak. Verder is het mogelijk om simpelweg de dakpannen te laten vervangen van uw schuine of hellende dak. U kunt leien laten zetten of shingles. En voor eigenaren van woningen of panden met platte daken kunnen we onderhoud en reparatiewerk verrichten met bitumen.

 

http://dakster.nl/