Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

De nieuwe iPhone 8!

De nieuwe iPhone 8 is onlangs door Apple gepresenteerd en dit heeft weer de nodige media aandacht met zich meegebracht. Zoals u misschien wel heeft kunnen zien is dat de iPhone 8, buiten zijn krachtige prestaties, weinig is veranderd aan de buitenkant t.o.v. De iPhone 7.

Design

Het design is niet heel verschillend in vergelijking met zijn voorganger. De iPhone 8 heeft wel een glazen design, wat een luxe uitstraling geeft en daarnaast is de iPhone 8 ook water- en spatdicht. Het glas dat is gebruikt aan de voor- en achterkant van de iPhone 8 is het sterkste glas dat wordt gebruikt bij een mobiele telefoon tot nu toe. Hierdoor is de kans dat het scherm van uw mobiel kapot zou gaan nihil.

Specificaties

In de iPhone 8 zit een verbeterde camera. De camera is nog steeds 12 megapixel, maar is nu nog geavanceerder dan zijn voorganger. De sensor is onder andere verbeterd en de optische beeldstabilisatie is beter gemaakt voor foto’s en video’s. Naast de camera is – zoals we van Apple gewend zijn – de chip ook verbeterd. Voor de iPhone 8 plus is de portretmodus ook verbeterd. Zo kunt u nu de voorgrond scherper maken en de achtergrond minder scherp maken.

Wat deze iPhone vooral onderscheidend maakt van al zijn voorgangers is dat de iPhone 8 draadloos kan opladen. Door nieuwe technieken is het nu mogelijk gemaakt om zonder draad de iPhone op te laden. Daarnaast is het ook mogelijk om de iPhone 8 snel te laden. Zo kan er binnen een half uur 50% van de accu worden opgeladen. De benodigde AirPower-mat (wordt in 2018 uitgebracht), om draadloos te laden, wordt niet meegeleverd met de iPhone 8.

Prijs

De prijzen voor de iPhone 8 beginnen bij €809,-. Deze prijs betaald u voor de normale iPhone 8 met 64GB. Deze opslag capaciteit is de kleinste die Apple heeft laten maken. Daarnaast is de iPhone 8 ook nog uitgebracht in met 256GB. Deze variant kost €979,-.

 

Bent u van plan binnenkort de nieuwe iPhone 8 aan te schaffen? Bekijk dan telefoonhoesjes-paradise voor een ruim assortiment aan beschermende hoesjes!

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/