Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

De Noord-Hollandse Tuinman Heerhugowaard

Natuurlijk kunt u een De Noord-Hollandse Tuinman, hovenier in Heerhugowaard, inschakelen voor professionele hulp bij het maken van een tuinontwerp. Of u uw tuin nu wilt herinrichten, helemaal op de schop wilt gooien, onderhoud wilt laten uitvoeren, bomen kappen of snoeien, uw hovenier uit Heerhugowaard staat u met raad en daad bij. Geen enkele klus is Gert-Jan Klercq, hovenier in hart en nieren, vreemd.

Voordelen

Het nemen van de tijd om een tuin goed te laten ontwerpen door een hovenier in Heerhugowaard zal zeker grote voordelen opleveren als de klus eenmaal geklaard is. Vooral omdat veel mensen ervoor terugschrikken om hun tuin (opnieuw) aan te leggen. Omdat ze vrezen dat hun tuin er na al het harde werk dat nodig is om de tuin aan te leggen er niet zo mooi uit zal zien als ze denken, hopen, verwachten.

Specifieke wensen?

Als u weet dat u professionele hulp wilt, raad ik u aan om een geheel vrijblijvend gesprek te voeren met Gert-Jan Klercq, een professionele hovenier in Noord-Holland met een werkgebied dat zich uitstrekt van Heerhugowaard tot Alkmaar en Hoorn. Vergeet niet, het selecteren van een hovenier is een zeer persoonlijke beslissing. Op zijn website ziet u vele voorbeelden van zijn werk daaruit kunt u al opmaken of hij en u beiden dezelfde esthetiek delen. Om uw eigen ideeën te kunnen achterhalen over hoe uw tuin eruit zou moeten zien, kunt u ook rondrijden in uw buurt om tuinen te spotten die u leuk vindt. Leg uw ideeën voor aan Gert-Jan, zodat hij ermee aan de slag kan voor uw eigen specifieke tuin.

Waarom een hovenier inhuren

Zoals hierboven al benoemd, biedt een hovenier waardevolle diensten – hij kan ook adviseren bij het selecteren van planten die goed groeien in uw omgeving. Een hovenier kan naast bovengenoemde diensten ook diensten leveren voor het maken van een randafwerking om de wandelpaden duidelijk te scheiden van de hoofdtuin. Irrigatie is een ander belangrijk onderdeel van het tuinieren dat vaak wordt vergeten. Als professional kan Gert-Jan het juiste besproeiingssysteem installeren.

Een nieuwe tuin vermenigvuldigt uw vreugde. Weg met die saaie tegels, weg met die gammele schuur! De Noord-Hollandse tuinman weet hoe hij uw tuin kan vernieuwen op een manier die u niet mogelijk achtte. Tuinieren mag geen probleem zijn. De tuin dient u, niet omgekeerd…. Een bekwame tuinman als hij neemt al uw zorgen weg, wat een luxe gevoel!