Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Dozen van karton

Als de meeste mensen aan dozen denken, denken ze direct aan verhuisdozen. Maar verhuizen is niet het enige waarvoor ze kunnen worden gebruikt. Ze hebben vele toepassingen, waaronder, maar niet beperkt tot het opslaan van items, het verzenden van items, kleurrijke kartonnen exemplaren kunnen worden gebruikt als geschenkverpakking, ze kunnen worden gebruikt voor het uitstallen van items in uw lokale supermarkt of ijzerhandel, en allemaal kunnen ze worden gebruikt als items die uw kinderen kunnen gebruiken om mee te spelen. Zo kan ze er met wat hulp van papa of mama ruimteschepen van maken, kastelen of tunnels.

Dozen zijn geëvolueerd

In de loop der jaren zijn kartonnen dozen geëvolueerd. Vroeger waren ze gewoon bruin. Hoewel je ze in verschillende maten en vormen kon krijgen, waren ze nog steeds effen, bruin en onaantrekkelijk. De laatste jaren zijn kartonnen dozen kleurrijker en aantrekkelijker. Sommige dozen hebben glanzende buitenkanten, ze kunnendoor de Dozenhal speciaal op maat gemaakt worden of zelfs bedrukt met eigen logo en (bedrijfs)teksten.

Meer toepassingen

Je hoeft de dozen ook niet te gebruiken voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn. Je kunt er lekker creatief mee aan de slag. Bijvoorbeeld door ze als tijdelijke laden te gebruiken als je net op jezelf woont en nog niet veel te besteden hebt.

Ik heb gezien dat sommige mensen hun kartonnen dozen gebruiken om zichzelf schoon te houden bij het werken aan een vuil project. Een voorbeeld hiervan is het werken aan je voertuig. Als je onder het voertuig door moet, kun je de doos doorknippen en plat leggen. Als je dan onder het voertuig gaat zitten, zit je op de doos in plaats van op de vuile grond.

Het is ook heel gebruikelijk om te zien hoe demonstranten kartonnen dozen in gebruik nemen. Als mensen protesteren kunnen ze de dozen in stukken snijden en er hun boodschappen op schilderen.

Zoals eerder vermeld, kunnen uw kinderen de dozen gebruiken om mee te spelen. De meeste jonge kinderen genieten van de doos zelf en niet van het geschenk dat erin zit omdat ze hun fantasie kunnen gebruiken.

Wat ze werkelijk zijn

Heeft u zich ooit afgevraagd van welke karton dozen zijn gemaakt? Karton is eigenlijk een mengsel van verschillende materialen. Kartonnen dozen hebben vele toepassingen en bestaat al ongeveer 200 jaar en zal nog jaren blijven bestaan. Bij de Dozenhal heeft u de keuze uit meer dan 2.500 formaten. Een ruime keuze voor elk project of doel.