Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een advocaat uit de omgeving van Driebergen inhuren

Ik had een advocaat nodig uit de omgeving van Driebergen. De reden hiervoor is dat mijn werkgever steeds niet op tijd of veel te laat ons salaris naar ons stuurt. Soms is het zo slordig dat zelfs sommige bedragen worden verwisseld met een verkeerd persoon. Hier wilde ik iets tegen doen en ik was het zat! Daarom zocht ik een goede advocaat op dit gebied

Een advocaat uit Driebergen die gespecialiseerd is

Ik woon in de omgeving van Driebergen en wilde daarom ook daar een advocaat vinden die mij kon helpen. Het liefst een specialist op dit bepaalde gebied, want ik heb hier totaal geen verstand van. Alleen wist ik dat dit niet langer door mocht gaan en dat dit ook officieel niet mag. Gelukkig zijn er niet veel advocatenbureaus hier in de omgeving dus kon ik makkelijker kiezen tussen een paar. Het eerste bedrijf waarmee ik contact had was een beetje slordig en dat zocht ik op dat moment niet. Daarna kwam ik bij Schouten Advocaten uit. Meteen bij het eerst contact had ik er een goed gevoel bij dus ging ik op gesprek met een gespecialiseerde advocaat op het gebied van de ARBO-wet en financiën. Hij kon alles erg goed uitleggen op een manier waardoor ik het ook begreep en het was fijn om met hem te praten.

Blij met deze advocaat

Deze advocaat betrekt mij ook goed in het gehele proces. Hij wist waar hij het over had en wilden dat ik hier ook wat inzet ging tonen. Uiteindelijk zijn we naar de rechtszaak gegaan en heb ik deze gewonnen met mijn geweldige advocaat die alles tot op de puntjes na had uitgezocht en daardoor een voorsprong had. Nu krijgen wel op tijd onze loon binnen en anders waren er grote consequenties als dat nog een keer gebeurde. Daarom ben ik de advocaat van Schouten Advocaten erg dankbaar voor wat zij hebben gedaan.

Contact

Bent u ook op zoek naar een goede advocaat in uw omgeving? Bekijk dan de website van Schouten Advocaten voor meer informatie over alle soorten diensten zij verlenen aan u als klant.