Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een grootformaat printer voor mijn bedrijf!

Bij mijn reclamebureau ging op zoek naar een betaalbare grootformaat printer. Ik werk al 5 jaar bij het bedrijf en vindt het erg leuk om campagnes te bedenken en om te realiseren. Maar bij sommige campagnes moet ik soms op grote formaten bepaalde vormgevingen uitprinten. Maar onze huidige printer kan maar tot A3 formaat printen. Zelf heb ik ook niet veel verstand van grootformaat printers. Daarom heeft mijn werknemer de opdracht geven om op zoek te gaan naar een goed bedrijf die grootformaat printers aanbiedt.

De zoektocht naar de beste grootformaat printer

Een grootformaat printer is niet iets dat je elke dag zoekt. Dus ik ben rustig begonnen op het internet. Ik vond veel verschillende websites die deze printers verkochten, maar bij geen had ik een gevoel van dit is het. Tot ik op de website van Repromat kwam. De uitstraling die de website gaf had mij meteen te pakken. Ik ging kijken of ze verkochten wat ik zocht  en dat hadden ze! Ze hadden goede A0 formaat printer merken. Toen ik dat zag, wist ik meteen dit wordt het bedrijf waar ik mee ga samenwerken! Ik liet het aan mijn werkgever zien en hij zei dat ik contact mocht zoeken met het bedrijf en het mocht regelen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik had het contactformulier ingevuld op de website en kreeg binnen een paar dagen meteen antwoord.

Het product

Uiteindelijk had ik het product besteld en zouden ze deze komen brengen op de zaak. Na een paar werkdagen kwamen ze aan met een busje met de printer. Ze kwamen deze binnen brengen en sloten hem meteen aan. Daarna gaven ze instructie hoe de printer werkte en hoe je een document goed opstelt. Ik vond de service van Repromat super fijn en ik zou zo nog een keer met hun willen werken!

Meer informatie vind je…

Wil jij ook voor jouw bedrijf een mooie printer, scanner of andere machine die werkt met grootformaat documenten? Dan is Repromat de perfecte plek. Neem een kijkje op de website van Repromat voor meer informatie over hun diensten en hun producten die zij aanbieden. Voor de beste grootformaat producten moet je bij Repromat zijn!