Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een mooi en betaalbaar kinderbed!

Tegenwoordig is de zoektocht naar een betaalbaar kinderbed moeilijker geworden. Vooral als u een bed zoekt dat van 100% massief hout is. Wij bij kinderbed.biz kan u helpen om deze zoektocht snel te laten beëindigen. Want wij verkopen alleen maar bedden van 100% massief hout! En met onze vele soorten keuze is er voor iedereen een mooi en betaalbaar kinderbed te verkrijgen.

De keuze in kinderbedden is reuze!

Zoals al werd gezegd is onze voorraad van kinderbedden erg groot. Van stoere tot schattige bedden, we hebben het allemaal. Bovendien hebben we in ons assortiment bedden met onderin extra lades om bijvoorbeeld speelgoed in kwijt te kunnen. Wat kinderbed.biz ook aanbiedt zijn 100% massief houten bureau’s, hoogslapers en stapelbedden. Iedereen kind wilt op een andere manier zich onderscheiden van zijn vrienden. Doordat ons assortiment zo breed is, is er voor elk kind een uniek bed wat bij hun karakter past en dat vinden wij bij Kinderbed.biz belangrijk.

De voordelen van Kinderbed.biz

Het grootste voordeel voor het kiezen van Kinderbed.biz is dat de bedden zijn gemaakt van 100% massief hout. Dat is ook meteen waarom Kinderbed.biz zich onderscheidt van andere bedrijven zoals, IKEA, Leen Bakker en Beter Bed. De concurrenten verkopen juist bedden van glad gefineerd MDF (Medium- Density Fireboard) of in het simpel gezegd: samengeperst zaagsel. Dit materiaal wat de concurrentie gebruikt kan heel snel breken en is totaal niet stabiel. Bij kinderbed.biz geloven wij een topkwaliteit en duurzaamheid.

Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoe u bij ons wilt betalen. U heeft de keuze uit betalen via Ideal of Paypal of u betaalt wanneer het bed bij u wordt afgeleverd, zodat u zeker weet dat u het bed heeft.

Bestel jouw kinderbed vandaag nog!

Wilt u een prachtig kinderbed van massief hout voor uw dochter of zoon?  Of heeft u nog bepaalde vragen voor ons over kinderbedden of andere producten? Ga dan snel naar de website van Kinderbed.biz en neem contact met ze op! Ze staan graag voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van een mooi bed.