Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een onderooglidcorrectie voor mezelf

Ik zat al een tijdje ontevreden in de spiegel te kijken naar mijn onderoogleden, ik vond dat ze teveel uitgezakten en dacht aan een onderooglidcorrectie. Het is slechts een kleine cosmetische ingreep, maar ik vond het idee van een onderooglidcorrectie toch ontzettend eng. Een kleine ingreep is toch een ingreep, en ze zitten met een mes in je huid te snijden. Ik kreeg huiveringen bij dat idee, dus ik heb een onderooglidcorrectie erg lang uitgesteld omdat ik het toch niet aandurfde. Ondertussen was ik wel onzeker van mezelf en had ik het idee dat ik er lelijk uitzag. Natuurlijk weet ik dat iedereen zichzelf moet accepteren zoals diegene is, maar een mens is toch kritisch over zichzelf.

Een onderooglidcorrectie bij Ooglift

Op gegeven moment kon ik het niet meer aanzien, ik moést een onderooglidcorrectie laten uitvoeren. Ik werd er steeds depressiever van, ik had het idee dat ik er ouder uitzag dan ik me werkelijk voelde. Het idee van een ingreep stond me nog steeds niet aan, dus ging ik op zoek naar een kliniek die ik vertrouwde in het uitvoeren van een onderooglidcorrectie. Deze kliniek was Ooglift, een kliniek die gespecialiseerd was in cosmetische ingrepen omtrent te ogen, dus ook onderooglidcorrecties. Eerst ging ik ernaartoe voor een intakegesprek, een arts heeft met me gepraat over de gevaren en risico’s die gepaard zijn met onderooglidcorrecties. Hij kon me geruststellen dat complicaties bijna nooit voorkwamen, en dat de chirurgen van Ooglift zodanig veel ervaring hadden, dat ze geen fouten maakten. Dit stelde me toch wel gerust, dus maakte ik een afspraak voor de onderooglidcorrectie.

Het resultaat

Ik zal niet liegen, uiteindelijk heb ik in de directe weken na de onderooglidcorrectie ontzettend veel spijt van mijn behandeling gehad. Ik had wekenlang last van mijn ogen en kon niet goed slapen door de irritaties in mijn ogen. Gelukkig was het na een maand of twee voorbij, en kon ik goed het resultaat van de onderooglidcorrectie bekijken. Nu ben ik wél ontzettend blij met de behandeling, ik zie er jonger uit en ik voel me er zekerder bij. De juiste stap heb ik genomen! Kijk voor meer informatie op www.ooglift.nl