Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een professionele website door SAM Design

 

Tegenwoordig moet een website aan steeds meer eisen voldoen dan voorheen. Wanneer u bent gevestigd in een stad als Rotterdam, heeft u in dat geval ook, ongeacht uw niche, op te boksen tegen diverse partijen. Deze partijen staan niet stil en wanneer u niet aanhaakt, dreigt u de boot te missen. De bezoeker wordt steeds kritischer en uw website heeft dan ook steeds meer eisen om aan te voldoen. Gelukkig springt SAM Design hier in. Lees verder over het laten maken van uw website in Rotterdam door ons bureau.

Over SAM Design

SAM Design is een ervaren webdesign bureau, dat in de loop der jaren honderden websites heeft geproduceerd. Alhoewel al deze websites er compleet anders uitzien, hebben zij één gemeenschappelijke factor: Conversiegerichtheid.

Elke website die ons webdesign bureau maakt, staat in het teken van een duidelijk doel. Vooraf brengen wij samen in kaart wie uw doelgroep is, hoe wij deze doelgroep gaan aanspreken en wat de voornaamste actie is die zij eenmaal op uw website beland moeten ondernemen. Het gehele design wordt vervolgens ontworpen in het teken van dit doel. Daarbij zorgen wij dat iedere website aan de volgende competenties voldoet:

Responsive

Het mobiele internetverkeer is stijgende; het is dat van de desktop zelfs gepasseerd. Wilt u de volledige markt aanspreken, dan dient uw website geschikt te zijn voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. SAM Design zorgt er daarom voor dat uw website geheel responsive is, zodat deze zich automatisch aanpast aan de grootte van diverse apparaten. Hierdoor komt u ten alle tijden volledig in beeld, zodat u geen potentiele klanten misloopt.

Interactie

Wilt u resultaat halen, dan moet er wel wat gebeuren met de bezoeker op uw website. Hij dient bij de hand genomen te worden en te worden begeleid naar het vervullen van zijn doel. Interactie speelt hierin een grote rol. Elke website die SAM Design maakt, beschikt daarom over diverse conversiegerichte, interactieve elementen. Denk hierbij aan CTA buttons, contactformulieren, chatfuncties en meer.