Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Goede en betaalbare stukadoor in regio Oostzaan nodig?

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare stukadoor in de regio Oostzaan, Zaandam, Purmerend of Krommenie? Bij Dolleman bent u verzekerd van mooi kwaliteitsstucwerk voor een scherpe prijs. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in vakwerk pleister- en stucwerk. 

Patrick Dolleman

In 2013 is mijn bedrijf officieel van start gegaan. Na jarenlang ervaring op te doen in loondienst, werd het tijd om mijn eigen bedrijf te starten. Dit heeft ertoe geleid dat ik prachtige projecten heb aan kunnen pakken. Elke nieuwe opdracht is dan ook een mooi uitdaging, waar ik met veel plezier mee aan de slag ga. Ik denk mee met mijn klanten en geef advies, waar nodig. Zo stel ik graag samen met mijn klanten een plan van aanpak op, waarbij ik verder kijk dan alleen naar het stucwerk. 

Specialismen

Mijn specialismen zijn sierpleister, glad pleisterwerk, lijsten en latex spuiten. Sierpleister is de afwerking van muren. Dit kan zelfs in kleur, waardoor u zelf niet meer hoeft te schilderen. Het voordeel van stucwerk in kleur is dat er geen kleurverschil ontstaat wanneer er een beschadiging is aan de muur. Glad pleisterwerk is erg belangrijk wanneer u uw kamer of huis wilt behangen of verven. De ondergrond voor behang of verf moet vlak en glad zijn. Een stukadoor kan een laag gips aanbrengen om een gladde ondergrond te creëren voor uw nieuwe verf of behang. Het plaatsen van lijsten kan in verschillende varianten. Zo kunt u een platte plint laten plaatsen of een ornament. Voor al uw klussen kunt u bij Patrick Dolleman terecht. 

Uw nieuwe stukadoor in Oostzaan

Uw nieuwe stukadoor in de regio Oostzaan vind u bij Dolleman. Bij ons bent u verzekerd van mooi kwaliteitsstucwerk voor een scherpe prijs. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in vakwerk pleister- en stucwerk. Neem een kijkje de website voor een idee van het werk dat Dolleman levert. Op de site kunt u ook uw offerte aanvragen. Daarnaast kunt u ons ook altijd bellen om een afspraak te maken. Voor goed stucwerk van professionele stukadoors kunt u bij ons terecht!