Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Huur een ruime Opslagruimte in Amsterdam

De opslagruimte in Amsterdam van Opslagman is erg groot en ruim. Niet alleen in Amsterdam huur je opslagruimte, er zijn ook opslagruimtes te huur in andere plaatsen in Nederland. Woon je dicht in de buurt van Amsterdam, dan is Opslagman voor jou de ideale plek als je veel spullen hebt en even niet weet waar je die kwijt moet. Je hoeft je spullen dan niet weg te gooien, want je kunt ze gewoon opslaan in een van onze opslagruimtes. De opslagruimte  verschillen allemaal in aantal vierkante meters en je kunt zelf bepalen hoeveel vierkante meter jij nodig hebt om je spullen in een van onze opslagruimtes op te slaan. Klik hier >>

Je opslagruimte in Amsterdam is iedere dag beschikbaar

Je opslagruimte in Amsterdam staat dagelijks ter beschikking en je kunt dus ook ieder moment van de dag bij jouw opgeslagen spullen. Je bent je spullen dus nooit kwijt en je kunt er bij wanneer je wil. Dit maakt onze opslagruimtes erg flexibel en handig in gebruik. Er hoeft bij de ruimte niemand in het pand aanwezig te zijn, want jij beschikt over je eigen persoonlijke toegangscode om de opslagruimte in te komen. Daarnaast heb je een eigen sleutel en is de opslagruimte voorzien van camerabewaking. Heb je hier dus spullen staan van waarde, weet je dat het pand waar de ruimte zich bevindt, goed wordt beveiligd. Ook is er online een omgeving beschikbaar waar je altijd kunt kijken op de bewakingsbeelden van jouw opslagruimte. Deze beelden zijn ook erg handig, wanneer je iets kwijt bent en je niet meer weet of je het in de opslagruimte hebt laten liggen. Een blik op de camerabeelden en je kunt zien wat er opgeslagen staat. 

Ophaalservice 

Als je zoveel spullen hebt dat je niet zelf alles kunt wegbrengen is er ook een ophaalservice waar je gebruik van kunt maken. Je spullen worden dan met een speciale bus van Opslagman opgehaald, waar al jouw spullen door de chauffeur worden ingeladen. Alle spullen die je dan wil opslaan worden dan meegenomen en de chauffeur bekommert zich om jouw spullen. Zelf heb je hier dus geen werk aan. Wanneer je bijvoorbeeld de opslagruimte gebruikt als een tijdelijke opslag omdat je in een verhuizing zit, kunnen je spullen door de chauffeurs ook weer naar het nieuwe huis worden vervoerd.