Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kamerscherm.nl | Beursstand

Beursstand 

Voor een zakelijke beursstand die een professionele uitstraling hebben kunt u terecht bij Kamerscherm.nl. U kunt uw eigen afbeelding in full-color bedrukken. Daarnaast zijn de beursstand leverbaar op wielen. Erg veel voordelen als u kiest voor de beursstands van Kamerscherm.nl 

 

Beursstand van Kamerscherm.nl 

Met de beursstands van Kamerscherm.nl kunt u een zakelijke indruk achter laten op beurzen. U zult veel aandacht trekken doormiddel van de full-color afbeelding op het doek. U heeft bovendien de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig bedrukken. Bij dubbelzijdig bedrukken wordt er een tussenlaag aangebracht zodat de inkt niet doordrukt. De beursstand zijn gemaakt van een aluminium frame met koppelingen van staal. Dit zorgt voor een stoer en zakelijk uiterlijk. Het doek is gemaakt van PVC bisonyl. Dit wordt ook gebruikt voor vrachtwagens en is erg sterk en brandwerend. U kunt dus vertrouwen op een goede kwaliteit bij Kamerscherm.nl 

 

Full-color bedrukken 

De beursstands worden bedrukt in full-color. Alle kleuren worden bedrukt met hoogwaardige inkt en met de nieuwste printtechnieken. Het maakt niet uit of u kiest voor een logo of een lange tekst.Door de full-color bedrukking zal het er goed uit zien. Hierdoor blijven de beursstands van goed kwaliteit en kunt u jarenlang genieten van uw beursstand. 

 

Beursstands leverbaar op wielen 

 

De beursstands zijn ook leverbaar op wielen. Zo hoeft u de beursstand niet overal heen te slepen maar kunt u hem gewoon rijden. Erg handig als u van plan bent om de beursstand veel te vervoeren.De beursstands hebben bovendien een rem en is van alle gemakken voorzien. 

 

Voor de beste beursstands kunt u terecht bij Kamerscherm.nl .  De beursstands worden full-color bedrukt en zijn bovendien leverbaar op wielen. Kijk op de website van Kamerscherm.nl en u kunt gelijk berekenen hoe weinig u kwijt bent voor een beursstand. 

https://www.kamerscherm.nl/beursstand