Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kartonnen dozen bij de Dozenhal

Als u kartonnen dozen nodig heeft is Dozenhal de oplossing. Wij zijn de specialist en leverancier van allerlei soorten kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen. Ook beschikken wij over verzenddozen in verschillende soorten en maten. Wij beschikken bijvoorbeeld over postdozen, tabaksdozen, vouwdozen, palletdozen/containerdozen en octabins. Al deze dozen zijn geschikt voor kleine en grote producten. U kunt afhankelijk van het type en grootte van uw product een van deze dozen kiezen die er het beste bij past.

Nieuwe of gebruikte kartonnen dozen?

Wij verkopen kartonnen dozen die nieuw zijn, maar ook gebruikt. Als u kiest voor de gebruikte versie kunt u flink geld besparen. De gebruikte dozen kunt namelijk goedkoop inkopen. Deze gebruikte dozen zijn niet van slechte kwaliteit. Ze worden namelijk altijd uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Ze moeten aan hele hoge kwaliteitseisen voldoen, willen wij ze verkopen. Naast dat deze dozen veel goedkoper zijn, is zijn ze ook milieuvriendelijk. Zo zorgen we er samen voor dat deze dozen een langer leven hebben. Zo wordt de wereld weer een stukje beter. Een win-win situatie dus. 

Onze voorraad

Bij de Dozenhal hebben wij altijd het formaat doos wat u nodig heeft. Wij beschikken namelijk over 2.500 formaten en 7.000 pallets aan kartonnen dozen. Grote kans dat er iets tussen zit wat u zoekt. Zo zijn er altijd geschikte verzenddozen voor uw producten. Om de perfecte doos te zoeken kunt u gebruikt maken van onze dozenzoeker. Hier kunt u de lengte, breedte, hoogte en het aantal dozen dat u nodig heeft invullen. Zo kunt u gelijk zien of wij deze specifieke maten en aantallen in huis hebben. Bij de Dozenhal zijn we in staat om binnen 1 dag uw bestelling te leveren. Dit dankzij onze eigen transport en de grote voorraad. Boven een bestelling van 700 euro zijn de verzendkosten voor ons!

Groothandel in dozen

De Dozenhal is gevestigd in Ermelo, maar wij verkopen ook in België onze dozen. We verkopen sinds 1978 al gebruikte dozen. Maar daarnaast zijn er ook heel veel nieuwe dozen op voorraad, zodat we altijd aan uw eisen kunnen voldoen. De gebruikte dozen zijn meestal restantpartijen doosjes of overproducties. Ook is bij ons het bedrukken van dozen mogelijk. Mede in full-color.