Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Virtual assistant nodig?

Bent u op zoek naar een virtual assistant? Deze kunt u vinden bij SAM assistants, bij ons kunt u terecht voor meer tijd, rust en overzicht bij een succesvol groeiend bedrijf. Wanneer u gebruik gaat maken van een virtuele assistent zult u merken dat u ineens zeeën van tijd over zult hebben voor de taken die werkelijk belangrijk zijn, zoals werken aan de lange termijnplannen van een bedrijf en de toekomst visie. Ineens zijn uw handen vrij om weer bezig te zijn met de dingen waarmee de initiële passie ontvlamd was voor het ondernemerschap.

Wanneer een virtual assistant?

Het kan zijn dat u twijfelt over een virtual assistant. Heeft u er daadwerkelijk wel eentje nodig? Wij kunnen op dit gebied helderheid bieden. Wanneer het antwoord op de volgende vragen bijna continu ja is, dan wordt het tijd om te overwegen een virtuele assistent te nemen. Komt het bij u voor dat uw to-do lijst ontzettend lang is, en uw mailbox continu overvol, ook al bent u iedere dag minstens twee uur kwijt aan het beantwoorden van e-mails? Gaat een groot deel van uw dag kwijt aan het oplossen van kleine problemen? Zou u graag meer willen automatiseren, maar weet u gewoon niet hoe? Zou u graag meer tijd en focus willen hebben om te kunnen werken áán uw bedrijf? Wanneer u zichzelf herkent in deze vragen, wordt het tijd om te gaan kijken naar SAM assistants. Wij kunnen u helpen om tijd vrij te maken voor de dingen die er écht toe doen.

Tijd voor belangrijke zaken

Wanneer u kiest voor SAM assistants, kiest u ervoor om de regie over te nemen wat betreft uw persoonlijke schema. De controle zit weer in uw eigen handen. Uw dag wordt weer gedicteerd door uzelf, niet uw agenda. Wij staan klaar voor MKB ondernemers die een (tijdelijk) office management vraagstuk hebben, of eventueel op zoek zijn om online op te schalen. U kunt dan bij SAM assistants terecht voor een virtuele assistent, maar we hebben ook online office managers. Vragen? Neem vooral contact met ons op!