Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Volle boezems

Als je van jezelf niet beschikt over een volle boezem zijn er tal van manieren om dit wel voor elkaar te krijgen. Uiteraard kennen we allemaal de standaard borstvergroting. Bij een borstvergroting wordt een kleine insectie gemaakt waarna het implantaat ingebracht kan worden. Deze implantaat wordt altijd in de voorgaande gesprekken besloten en wordt er gekeken naar de uiteindelijke cup maat waarnaar de borst wordt gevormd. Voor borstvergroting ervaringen kan je op verschillende sites kijken. Voordat je een daadwerkelijke borstvergroting gaat ondergaan, is het raadzaam om van tevoren te bekijken wat de ervaringen zijn per kliniek.

Maar voor een vollere boezem hoef je niet per se een borstvergroting te ondergaan. Een borstvergroting zonder plastische chirurgie kan ook op een andere manier zo lijken. Zo kan je je borsten contouren. Contouren kan je al doen in je gezicht door te spelen met lichte en donkere tinten zodat je je gezicht optisch smaller kan laten lijken. Dit kan dus ook met je borsten. Neem een blush een aantal tinten donkerder dan je eigen tint en volg met de borstel de vorm van je borsten aan de bovenkant en in het decolleté. Neem daarna een blush een aantal tinten lichter, en breng deze aan op je borst zelf net boven de bh-rand en onder de donkere kleur waardoor het extra tegen elkaar afsteekt waardoor je een beter effect krijgt. Als laatste is het zeer belangrijk dat je de twee kleuren goed blend zodat je geen strepen en lijnen ziet.

Daarnaast zijn er nog vele andere tips en tricks die je kan gebruiken om je borsten optisch groter te laten lijken, zo is het belangrijk dat je de juiste bh aan hebt. Neem een niet te kleine maar ook zeker niet een te grote. Als je je bh wil opvullen doe dit dan meteen goed en koop in de lingeriewinkel pads die je in je bh kan bevestigen dit voorkomt het lekken en schuiven van andere objecten. Daarnaast kan je al veel doen met verschillende kleding setjes, kleuren, prints, motieven en rushes.

http://faceland.nl/chirurgie