Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Voor de perfecte MS Polymeerkit bent u bij Technischeprodukten.nl op het juiste adres!

Op Technischeprodukten.nl vindt u verschillende MS Polymeerkits die u voor specifieke doeleinden kunt gebruiken, namelijk het flexibel en watervast lijmen van metaal, natuursteen, trespa, steen, balken, drempels, lood, zink en nog veel meer materialen. Op de website vindt u allerlei MS Polymeerkits die volwaardig zijn in gebruik en van hoge kwaliteit zijn. Wij bieden de lijmkit op basis van MS Polymeer aan van de merken Rexon en CTN. Dit zijn in de technische sector veelgebruikte merken en staan garant voor snelle en hoge kwaliteit.

Hoe de MS Polymeerkit te gebruiken?

De MS Polymeerkit is, zoals in de introductie besproken, specifiek gefocust op het afdichten van harde materialen als natuursteen en balken. Voordat u zelf met de MS Polymeerkit aan de slag gaat, dient u eerst enige voorzorgsmaatregelen te nemen. Het is ten eerste belangrijk dat de ondergrond droog en schoon is. Daarnaast bevelen we u aan om eerst een hechtproef te doen met de lijmkit van MS Polymeer. Op onze website Technischeprodukten.nl zijn verschillende lijmkits beschikbaar. De MS Polymeerkits verschillen ten eerste van elkaar bij de kleur. U kunt kiezen tussen witte, grijze en zwarte Polymeerkits. Bovendien kunt u kiezen tussen de High Track versie en de volvlakverlijming. Op de website worden niet alleen losse kits aangeboden, maar ook afstrijkmiddel, houtlijm en een doos met meerdere MS Polymeerkits.

Meer over Technischeprodukten.nl?

Natuurlijk heeft www.technischeprodukten.nl nog veel meer te bieden dan alleen MS Polymeerkits. U kunt voor al het technische gereedschap bij ons terecht. Daarbij kunt u denken aan luchtgereedschap, handschoenen, technische sprays, verschillende boren en werkplaatsinrichting. Daarnaast zorgen we ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bij u wordt geleverd. Als richtlijn hebben wij dan ook: voor 16 uur besteld is morgen in huis. Bij een bestelling boven de honderd euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. De levering zal plaatsvinden via onze leverancier DHL. Mocht u nog vragen of problemen hebben met betrekking tot de MS Polymeerkits of andere producten, dan horen wij het graag. Neem daarvoor contact met ons op via de gegevens op onze website.