Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waarom je voor Companyfilms wil kiezen

Voor veel bedrijven is het handig als er een goede bedrijfsfilm gemaakt wordt. Door een goede bedrijfsfilm weten de klanten en potentiele klanten wie jij bent, wat je sterke punten zijn en waar jij voor staat. Het is dan alleen wel belangrijk dat jij dit bij een bedrijf doet waar jij vertrouwen in hebt en die ook al een aantal mooie bedrijfsfilmen in elkaar hebben gezet. Een voorbeeld van een bedrijf dat veel ervaring heeft met het maken van verschillende bedrijfsfilms is Companyfilms. Zij hebben dan ook een mooie portefolio vol mooie dingen en ervaringen. 

Wanneer zijn zij begonnen? 

Het bedrijf Companyfilms is in 2005 opgericht door Jelle en Daniel, de oprichters van Companyfilms. Bij dit bedrijf wordt er gewerkt met een no-nonsense mentaliteit waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid erg belangijk zijn. Zij vinden het dus erg belangrijk wat jij als klant wil en hier maken zij het eindproduct ook naar. Je hoeft dan dus niet bang te zijn dat het product niet wordt zoals jij dat wilt. Als het toch niet helemaal is zoals jij dat zou willen kun je dit gerust met hun overleggen om toch tot een resultaat te komen waar jij als klant ook tevreden mee bent. 

Een andere weg

Naast het maken van bedrijfsfilms zijn de eigenaren Jelle en Daniel in 2008 ook een andere weg ingeslagen. Zo hebben zij in 2008 ALP media opgericht. Met dit bedrijf richten zij zich voornamelijk op met maken van documentaires en speelfilms. Als je eens wilt zien wat zij daarmee geproduceert hebben kijk dan eens op: www.alpmedia.nl.