Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Website laten maken?

Als u een website wilt laten maken, dan bent u bij SiteToGo aan het juiste adres. SiteToGo is gespecialiseerd om websites te laten maken voor een voordelige prijs, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Anno 2018 kan een website veel betekenen voor uw onderneming. U kunt een hele nieuwe markt aanboren of bestaande klanten efficiënter benaderen.

Website laten maken

Een website laten maken betekent niet meteen dat dit ten koste van de kwaliteit van de website gaat. Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring in het maken van mooie websites en dat voor een vaste prijs van €450,-. Onze prijs is zo laag omdat wij werken vanuit bestaande template ontwerpen. Maar wij gaan heel ver in het aanpassen van deze ontwerpen, zodat u niet een standaard website heeft, maar een mooie website die in uw huisstijl is. Binnen een week realiseren wij uw website en vanaf dat moment kunt u hem verder aanpassen naar uw smaak. Wij zorgen samen met u voor het ontwerp, u zorgt zelf voor de context. We hebben makkelijke procedures ontwikkeld waarmee u moeiteloos dingen kunt aanpassen aan uw website.

Website laten maken door gespecialiseerde webbouwers

Een nieuwe website laten maken hoeft niet lang te duren. Al onze medewerkers zijn al jarenlang actief in de softwarebranche en zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites. U wilt een goedkope website laten maken door SiteToGo, maar hoe ziet het proces eruit? Wij kijken eerst samen met u naar welk typen website u wilt en hoe die moet werken. Wij zorgen ervoor dat de website wordt ingericht naar uw smaak en dat de website volledig draait en vindbaar is. Met onze 16 jaar ervaring hebben wij al veel verschillende websites gebouwd. Van websites voor advocaten tot websites voor personal trainers, van 123 rijden.nl tot livingcollection.nl. Wij hebben veel ervaring in meerdere branches. Naast het hebben van een goede website is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google. U kunt de beste website ter wereld hebben, maar als u geen bezoekers heeft, levert het alsnog weinig op. Wij zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar is door middel van bijvoorbeeld SEO-zoekwoorden.