Marceting
Image default
Business / Marketing and Advertising

Xantion Barneveld, wat doen zij voor u?

In de huidige bedrijfsomgeving kan het inschakelen van Xantion, ICT bedrijf Barneveld wel eens het beste zijn wat u voor uw bedrijf kunt doen. Xantion biedt een breed scala aan diensten aan, zodat u de diensten kunt inkopen die u nodig hebt. Hoe vaak denkt u na over de configuraties van uw bedrijf voor netwerkapparatuur? De kans is groot dat het antwoord voor de meeste mensen ‘zelden’ zal zijn. En zo hoort het ook. Met een IT-bedrijf als Xantion kunt u zich concentreren op uw rol binnen uw bedrijf, in plaats van u zorgen te maken over IT.

ICT bedrijf Barneveld zorgt voor deskundige begeleiding

Dus, wat doet een Xantion in Barneveld? Een flink scala aan verschillende dingen die variëren van het bieden van deskundige begeleiding van uw IT-systeem tot het oplossen van problemen die uw medewerkers ondervinden. Professionele specialisten voorziet u van deskundige begeleiding en beheer op verschillende IT-toepassingen, variërend van algemene computersystemen en apparatennetwerken tot elektronische hard- en softwaretoepassingen. Het team van Xantion is dan ook in staat om een grote keuze aan IT-ondersteunende diensten aan te bieden die al uw IT-vraagstukken dekken.

Directe IT-problemen oplossen

Wanneer er een IT-storing optreedt of uw bedrijf plotseling een server- of netwerkstoring tegenkomt, krijgt uw IT-bedrijf een waarschuwing. De medewerkers van Xantion zullen dan de problemen oplossen en zo snel mogelijk met een oplossing komen. Het uiteindelijke doel is om de downtime te verminderen zodat uw activiteiten niet onderbroken worden door een IT-storing. Ze staan ook klaar om in te spelen op uw onmiddellijke behoeften wanneer u algemene ondersteuning nodig heeft. Afhankelijk van het soort bijstand dat u nodig hebt, zal er op afstand aan het probleem gewerkt worden of er komt een professional naar uw bedrijf om ter plekke het probleem te verhelpen.

Preventieve maatregelen

Ze creëren een strategie die nauw samenvalt met uw bedrijfsstrategie. Het gaat hierbij om meer dan alleen het repareren van technische zaken. Het bedrijf komt met intelligente oplossingen voor uw huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften. Ze zijn erop gericht om de productiviteit en efficiëntie van uw bedrijf te verhogen, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en betere inkomsten. En dit alles voor slechts € 1,95 per werkplek per dag. Daarnaast verstrekken ze deskundig advies.