Marc-eting

Explanimation laten maken

Een explanimation laten maken door View Glue is handig indien men een grappige of leerzame uitleg-animatie wil hebben. Het is handig om in een korte video uit te kunnen leggen waar het over gaat wat je exact aanbiedt op je website. Dat kunnen producten zijn waar enige uitleg bij behoeft, maar het kunnen ook diensten zijn. Of met een animatiefilm van View Glue kan men informatie geven over hoe het aankoopproces in zijn werk gaat.

Al met al kan men met View Glue ingewikkelde onderwerpen uiteenzetten en op een eenvoudige manier aan de man brengen. Een beeld zegt meer dan een duizend woorden. Zo kan men leads gemakkelijker duidelijk maken wat je wilt verkopen waardoor een verkoop gemakkelijker verloopt. Kies om die reden voor een explanimation die je door View Glue kan laten maken. Ook whiteboard video’s en 3D animaties zijn mogelijk.

Whiteboard video laten produceren

Het is bij View Glue ook mogelijk om een whiteboard video te laten produceren. Zulke animatiefilms zijn handig wanneer men op een dynamische manier een verhaal wil vertellen. Dit is een bekende stijl van video’s maken die zeer recent erg populair is. Een hand tekent figuren die stap voor stap een verhaal uittekent. Een whiteboard animatie trekt de aandacht vanwege de beweeglijkheid en zorgt ervoor dat het kerndoel van het hele verhaal wordt overgedragen op de kijker. Wil men dus op een vrij eenvoudige wijze een heldere boodschappen brengen dan kan men hiervoor een whiteboard animatie door View Glue laten produceren.

3D animaties laten maken is ook mogelijk

Men kan ook 3D animaties laten maken bij View Glue. Een 3D animatie laten maken kan net als de andere soorten reclame video’s ervoor zorgen dat verkopen en conversies met een 62% stijgt. De opties voor dergelijke animaties zijn eindeloos. Vaak zijn dergelijke video’s nuttig indien men diepte wil laten zien. View Glue kan op die wijze helpen met het maken van 3D animaties die goed bouwtechnische projecten of structurele producten kan tonen.